Madmoo este unul dintre cei mai de succes Top Rated Selleri de pe Fiverr. Este o tânără extrem de creativă și ambițioasă. Gig-urile ei cuprind de la stop motion video, mesaje customizate, citate scrise folosind pietre și chiar mesaje scrise pe spuma unei cești de cappucino.

Începând cu septembrie 2013, gig-urile sale au avut un succes tot mai mare așa că și-a dat demisia de la jobul său pentru a se concentra 100% pe Fiverr.

Începutul dependenței mele de Fiverr

Un bun prieten mi-a trimis într-o zi un email spunându-mi că a descoperit un site pe care poate face bani online: Fiverr.com. Știa că o să mi se pară interesant. Mi-am făcut un cont și sincer nu am așteptat să se întâmple mare lucru. Am fost șocată să primesc prima comandă la vreo săptămână după. Asta a marcat începutul dependenței mele de Fiverr. Am adăugat câteva noi Gig-uri și au început să crească și vânzările dar și reputația.

Fiverr – O distracție Full Time

La început mi-am păstrat jobul fix și lucram pe Fiverr fie dimineața devreme, fie seara sau în weekend-uri. Majoritatea gig-urilor mele se referă la fotografie. Îți dai seama că aveam nevoie de lumină naturală pentru asta iar timpul era efectiv limitat. Cea mai mare frică a mea era să nu iau un review negativ, asta în timp ce mereu mă feream de a nu ajunge la deadline-ul de livrare. Sunt o perfecționistă și îmi place să livrez la timp. Nu îmi place să livrez un serviciu de care nu sunt în primul rând eu mulțumită 100%.

După un an de Fiverr am avut oportunitatea de a mai limita orele de la serviciu așa că am decis să lucrez part-time. În zilele mele libere aveam posibilitatea să lucrez mai mult la comenzile de pe Fiverr. Cumva, din cauză că am avut mai mult timp să dedic Fiverr, am început să am mai multe comenzi, să le finalizez mai rapid și astfel am putut să promovez mai bine munca pe care o prestam.

Decizia de a părăsi job-ul fix, în Septembrie 2013, nu a fost grea. La serviciu nu prea aveam posibilitatea de a deveni creativă și era destul de monotonă munca. Lucram într-un call center.

Șansa a venit și am profitat de ea!

Acum viața mea nu mai este stresantă și o pot organiza zi de zi, exact cum doresc.

Motivația mea: Feedback-ul clienților

Îmi este greu să mă văd ca fiind de succes tocmai din cauză că îmi plac Feedback-urile. Când cineva apreciază ceea ce fac și îmi spune că sunt minunată și extraordinară, mă face să zâmbesc. Tocmai asta mă ambiționează să devin mai bună și mai bună. Când o comandă se auto completează, fără a primi feedback de la client, mă simt aiurea, mai ales dacă știu că am făcut o treabă foarte bună. E ca și cum ai ține ușa deschisă ca să intre cineva care nici un mulțumesc nu poate spune. E în regulă. Oamenii sunt diferiți. Am acceptat asta.

Cum devin creativă cu gig-urile mele?

Mereu au fost creativă dar niciodată nu m-am concentrat pe o idee. Fiverr mă ajută să fac exact chestia asta: să mă concentrez pe ceva ce îmi face plăcere. Uneori ideile îmi vin în mijlocul nopții. Alteori fie văd ceva online, fie văd ceva în realitate și îmi vine o idee genială. Îmi place mult să mă gândesc la noi Gig-uri. Cea mai mare provocare a mea acum este să mențin gig-urile cât mai proaspete.

Ce sfat am pentru începătorii pe Fiverr?

Primul sfat este să alegi ceva ce-ți place să faci. Nu încerca să faci ceva ce te face să te simți inconfortabil pentru că vei resimți asta.

Ține minte că prima comandă este cea mai dificilă parte și chiar dacă vor trece 2 ani de când livrezi același serviciu, acordă atenție fiecărei comenzi. Folosește titluri, descrieri și poze cât mai clare și livrează într-un timp cât mai realistic. Comunică cu clienții pe parcursul livrării comenzii, mai ales dacă durează câteva zile livrarea. Să nu faci greșeala să crezi că ei știu cum funcționează gig-ul tău sau serviciile. Fii cât mai explicit și oferă multe informații. Pune-te în postura clientului și imaginează-ți cum te vei simți atunci când ai primi comanda livrată de tine.

Mult succes tuturor și începeți acum! Nu mai aștepta! Timpul cel mai potrivit pentru a-ți monetiza pasiunea este acum. Peste un an vei putea fii independent, făcând ce îți place în timp ce câștigi bani frumoși!