fiverr-casa-banionlineÎn timp ce mulți dintre noi încă nici nu visează să câștige bani online, un freelancer de pe Fiverr (un tip obișnuit, ca tine și mine) și-a cumpărat deja o casă folosind banii câștigați. Nici nu a împlinit un an de freelancing și a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis al său.

Nu i-a fost ușor, dar a reușit. E nevoie de multă disciplină, muncă, perseverență și profesionalism, ca să poți servi cât mai mult clienți.

Ce  planuri de viitor are acest Seller?

Fiverr devine o platformă tot mai mare, în care tot mai mulți oameni au încredere. Este antreprenoriat. Nu există promisiuni ci doar muncă răsplătită corect. Fiverr m-a ajutat să îmi formez convingerea că în lumea aceasta sunt foarte multe oportunități. Cred cu tărie că Fiverr mă va ajuta să realizez și un plan fiabil pentru o pensionare. Fiverr este mai mult decât o simplă metodă de a câștiga bani online. Abordarea pe care o ai face totul.

Ce sfaturi le oferă începătorilor pe Fiverr?

În primul rând, trebuie să începi chiar azi dacă nu ai făcut-o deja, mai ales că îți trebuie ceva experiență ca să crești în level.

Înțelege că la început e super ok ca să primești o comandă pe zi. Asta înseamnă că ai timp și resurse să oferi mai mult decât ai face-o în mod normal pentru cei $5. De ce? Pentru că trebuie să investești mai mult ca să îți formezi din start o reputație bună! Astfel, vei începe să ai tot mai multe comenzi și în cele din urmă vei putea să ceri mai mulți bani pentru același volum de lucru.

Testează mereu ceea ce funcționează cel mai bine. Dacă la început mă concentram pe a strânge cât mai multe comenzi, acum mă concentrez să obțin comenzi cât mai mari. Poți ajunge să câștigi sute de dolari pe comandă și aceea trebuie să fie destinația ta. Orice e posibil pe Fiverr. Ideea e să îți dorești și să te informezi, să înveți din experiența altora, din cursuri și așa mai departe. Cu toate astea, cel mai important este să începi odată. Dacă nu iei azi o decizie, pierzi timp esențial.

Fiverr chiar funcționează!